Algemene Voorwaarden

 

PRIJZEN

Alle prijzen op de website zijn in euro’s, inclusief BTW, exclusief verzendkosten.


AANBOD

Boo.tzz verkoopt kleding en schoenen voor dames volgens de laatste trends
IDEAL

Met IDEAL kunt u makkelijk, veilig en vertrouwt uw online aankopen betalen. U betaalt in uw eigen veilige internetomgeving, gebaseerd op de specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Wanneer u uw bestelling betaald, selecteert u te willen betalen met IDEAL. Vervolgens klikt u op de IDEAL-betalingsknop en selecteert u uw eigen bank. U wordt vervolgens doorgestuurd naar de pagina van uw eigen bank waar de bestelling op u wacht. U wordt gevraagd enkele betalingsgegevens in te vullen en uw betaling te bevestigen.
OVERSCHRIJVING

Wanneer u niet online wilt betalen kunt u altijd uw betaling overboeken naar het rekeningnummer van Boo.tzz Als uw betaling ontvangen is zal uw bestelling worden verzonden. Wees alstublieft op de hoogte dat u zelf verantwoordelijk bent voor alle mogelijk extra kosten die door uw bank berekend worden.
VERZENDING

We verzenden binnen 2 werkdagen.

Wanneer dit niet mogelijk is ontvangt je daar een e-mail over.

Bestellingen worden verzonden via  DHL 
ONTVANGST

We doet ons best om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden nadat uw betaling binnen is. Een normale bestelling in Nederland neemt zo’n 1 tot 3 werkdagen in beslag. Weekenden vallen hierbuiten evenals vakantie- en feestdagen.
BESCHADIGING

Wij zijn niet verantwoordelijk voor het verlies en/of beschadiging van de verzonden goederen. Mocht er toch iets mis zijn met het geleverde product dan horen wij het graag. We zullen dan ook contact opnemen met u als klant om samen in overleg tot een passende oplossing te komen.
GARANTIE

We garanderen dat de afgeleverde goederen gelijk zijn als de aangeboden producten op de website/insta/facebook

De garantie geld niet wanneer;

  1. Gebreken zijn ontstaan als gevolg van (langdurig) normaal gebruik
  2. Gebreken die zijn te wijten aan de schuld van de klant
  3. De consument de geleverde producten zelf heeft gerepareerd
RETOURNEREN

We doen ons best met het zoeken en selecteren van de leukste kleding /schoenen Als u niet volledig tevreden bent met uw bestelling, kunt u het binnen 10 dagen retourneren naar het onderstaande adres:
Boo.tzz Keminksweide 54 7091DN DinxperloAlle producten moeten in nieuwe, ongebruikte staat retour gestuurd worden. Het item mag niet gedragen, gewassen of beschadigd zijn. Een product retour sturen is op eigen kosten.